Asuntorakentaminen

Haluamme rakentaa koteja, joissa on hyvä olla ja elää. Jatkeen päämarkkina-alueina ovat pääkaupunkiseutu, Tampere ja Turku. Kaikki vetovoimaisia kasvukeskuksia hyvien liikenneyhteyksien solmukohdissa. Näin varmistamme kohteidemme arvon säilymisen myös tulevaisuudessa.

Jatke rakentaa asuntokohteita ja koteja omistajien eri tarpeisiin olipa sitten kyseessä kiinteistön omistaja, sijoittaja tai yksityinen kuluttaja. Hoidamme koko projektin tontin hankinnasta, suunnittelusta ja rahoituksesta valmiin kohteen luovutukseen. Yhteistyökyky ja joustavuus luovat pohjan onnistumiselle. Vastaamme, että kokonaisuus toteutetaan sovitusti, ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti asiakkaan toiveita kuunnellen.

REFERENSSIT

As Oy Helsingin Uutinen, Helsinki

Asunto Oy Helsingin Uutinen on tyylikäs 8-kerroksinen uudistalo erinomaisella sijainnilla, jonka kompaktit parvekkeelliset yksiöt, kaksiot ja kolmiot ovat neliöiltään tehokkaiksi ja käytännöllisiksi suunniteltuja.

TUTUSTU REFERENSSIIN

Asunto Oy Vantaan Kukintie 2, Vantaa // RS-kohde

Asunto Oy Vantaan Kukintie 2 sijaitsee Martinlaakson Kivimäessä loistavien liikenneyhteyksien varrella. Viihtyisä korttelipiha kätkee syliinsä Jatke Uusimaan Oy:n RS-kohteen, jonne on rakennettu 96 asuntoa.

TUTUSTU REFERENSSIIN

As Oy Talvikkitie 38, Tikkurila // Sijoittajakohde

Talvikkitie 38 sijaitsee Hernetien ja Talvikkitien kulmassa, jonne Jatke Uusimaa Oy on rakentanut SATO:lle 132 vuokra-asuntoa.

TUTUSTU REFERENSSIIN

LISÄTIETOJA

Timo Ruuskanen

Timo Ruuskanen

Toimitusjohtaja
Jatke Uusimaa Oy

040 568 7591
010 526 1861
timo.ruuskanen@jatke.fi
Jukka Aaltonen

Jukka Aaltonen

Toimitusjohtaja
Jatke Länsi-Suomi Oy

050 597 8889
010 328 7111
jukka.aaltonen@jatke.fi
Hannu Anttonen

Hannu Anttonen

vt. aluejohtaja
Jatke Oy Tampere

040 520 9357
010 328 7157
hannu.anttonen@jatke.fi